Hrvatski pogled na srpsku leksikografiju (Staro u novom ruhu) - Sesar, Dubravka (Array, 2002)
Osvrt se odnosi na izbor građe i koncepciju dvaju najnovijih dvojezičnih rječnika SANU: Poljsko-srpski rečnik (Beograd 1999) i Češko-srpski rječnik (Beograd 2000).