Nove tehnologije i obrazovanje - Dovedan Han, Zdravko (Array, 2003)
Nove tehnologije uvode nas u novo doba koje od nas traži nove promjene i nove prilagodbe. Poseban akcent je na promjenama u obrazovnim modelima a sve u svrhu modeliranja čovjeka koji će svojim znanjem i vještinama biti spreman i sposoban sudjelovati u životu modernog društva.