O hrvatskoj dijalektološkoj slici iz slavističke perspektive - Sesar, Dubravka (Array, 2001)
U tekstu se hrvatska dijalektološka situacija promatra iz slavističke perspektive i usporedbom slavenskih dijalekata ukazuje na "ekskluzivnost" hrvatske dijalektološke podjele.