Some aspects of the warrior concept in the Eastern Hallstatt circle - Potrebica, Hrvoje (Array, 2001)
Autor razmatra konceptualne kategorije vezane uz pojam ratnika i ratništva u istočnom halštatskom krugu. Većina razmatranja zasniva se na materijalu s nekropole u Kaptolu i komparacije s drugim nalazištima iz istočnog halštatskog kruga.