Prilozi arheološkoj topografiji Pelješkog kanala - Fisković, Igor (2001)
Sintezno se prikazuje prostorni raspored arheoloških lokaliteta unutar određene geografske zone po slojevima kultura od prapovijesti do srednjeg vijeka sa svrhom predočavanja kontinuiranog života u cjelovitom okruženju.
Projekt MZOS
HRV