Prilozi arheološkoj topografiji Pelješkog kanala - Fisković, Igor (Array, 2001)
Sintezno se prikazuje prostorni raspored arheoloških lokaliteta unutar određene geografske zone po slojevima kultura od prapovijesti do srednjeg vijeka sa svrhom predočavanja kontinuiranog života u cjelovitom okruženju.