Polished Stone Implements of the Neolithic Starčevo Culture in Northern Croatia - Težak-Gregl, Tihomila; Burić, Marcel (2001)
Autorica daje pregled i analizu poliranih kamenih artefakata nađenih u kontekstu neolitičke starčevačke kulture na prostoru sjeverne Hrvatske.
Projekt MZOS
ENG