Polished Stone Implements of the Neolithic Starčevo Culture in Northern Croatia - Težak-Gregl, Tihomila (Array, 2001)
Autorica daje pregled i analizu poliranih kamenih artefakata nađenih u kontekstu neolitičke starčevačke kulture na prostoru sjeverne Hrvatske.