Veze između kontinentalne i primorske Hrvatske tijekom noe/eneolitika - Težak-Gregl, Tihomila (Array, 2001)
Cilj rada je utvrditi veze između kontinentalnih i primorskih dijelova Hrvatske, odnosno njihove mogućnosti, vrstu, intenzitet i značenje kroz prapovijesna razdoblja, na temelju različitih arheoloških nalaza i tragova.