Publishing Ottoman registers:some neglected points - Moačanin, Nenad (Array, 2001)
U radu se raspravlja o do sada djelatnim "školama" objavljivanja osmansko-turskih katastarskih/poreznih popisa i predlaže novi pristup koji bi prenio u najvećoj mjeri obilježja izvornika.