Muzykal'nye instrumenty kak komponenty horvatskih i russkih frazeologizmov - Fink, Željka (2001)
U članku se analiziraju hrvatski i ruski frazemi s komponentom glazbala. Pokušava se ustanoviti u kojoj je mjeri glazbalo (njegovo porijeklo, važnost u orkestru, oblik, način na koji se iz njega dobiva ton itd.) utjecalo na formiranje frazeološkoga značenja.
Projekt MZOS
RUS