Korpusi, leševi i tijela - Čale Feldman, Lada (Array, 2001)
Članak propituje metafore očinstva i majčinstva kao ključne terminološke poluge konceptualizacije književne povijesti, bilo iz tradicionalne ili iz feminističke vizure, te promišlja koliko su operativne za povijesnu naraciju hrvatske drame, ističući niz primjera u kojima se odnos majke i kćeri tematizira kao neuralgična točka i potencijalno razorna sila u odnosu na patrijarhalnu socio-političku pragmatiku.