Elektronička knjiga u Hrvatskoj - Živković, Daniela (Array, 2002)
Na uzorku od 1000 nakladnika provedeno je istraživanje s ciljem praćenja početaka razvoja elektroničkog nakladništva u Hrvatskoj od 1993. do 1993. do 1997. godine. Rad donosi rezultate te opisuje najnovija elektronička izdanja objavljena u Hrvatskoj.