Nekoliko novih ranosrednjovjekovnih nalaza iz Siska i kratak osvrt na druge istovremene nalaze - Filipec, Krešimir (Array, 2001)
U radu se obrađuju četiri nova nalaza u Muzeju grada Siska: avarski ukrasni okov, naušnica sa zvjezdolikim privjeskom, grozdolika naušnica i dvodijelni bjelobrdski privjesak