Novija saznanja o kaštelu Konjščina - Horvat, Zorislav; Filipec, Krešimir (2001)
Godine 1998. započela su arheološka iskopavanja i radovi na sanaciji i revitalizaciji kaštela Konjščina. Kaštel Konjščina sagrađen je u močvarnoj ravnici nedaleko od rijeke Krapine, jedinstvena je tlocrta i organizacije prostora.
Projekt MZOS
HRV