Grafiti i njihova struktura - Botica, Stipe (Array, 2001)
Autor je obradio bitna obilježja grafitske djelatnosti s posebnom pozornosti na ono što ih čini jezičnom strukturom. Prati razvoj grafitske djelatnosti, sam čin grafitarenja, informaciju i komunikaciju u grafitima, bitna obilježja suvremenih hrvatskih grafita.