Dostupnost službenih publikacija u narodnim knjižnicama Grada Zagreba i Zagrebačke županije - Horvat, Aleksandra (Array, 2000)
Prikazani su rezultati istraživanja o dostupnosti stranih i domaćih službenih publikacija i informacija u narodnim knjižnicama grada Zagreba i Zagrebačke županije.