Elektronička knjiga - Živković, Daniela (Array, 2000)
Dana je definicija elektroničke knjige kao nove vrste dokumenta i prikazani su suvremeni međunarodni projekti kojima se promiče izrada, raspačavanje i korištenje el. knjige.