Zagovarajući razlikovnost irske književnosti - Grgas, Stipe (2002)
Rad započinje hipotezom kako se irska književnost za razliku od inih anglofonih književnost nedovoljno uvažava kao specifični fenomen. Autor zastupa mišljenje da iščitavanje reprezentacije prostornosti u irskoj književnost svjedoči njenu razlikovnost.
Projekt MZOS
HRV