Punktuacija u najstarijim hrvatskoglagoljskim tekstovima - Žagar, Mateo (Array, 2000)
U članku se nastoje prikazati grafetičke osobine punktuacije hrvatskoglagoljskih tekstova 12. i 13. u odnosu na praksu u grčkim, latinskim, te ćiriličkim tekstovima staroslavenskoga kanona.