Writing skills of advanced level: Evidence from six case studies - Mihaljević Djigunović, Jelena (Array, 2000)
U radu je riječ o vještini pisanja naprednih učenika stranoga jezika. Analiziraju se stavovi prema različitim aspektima sastavaka, strategije kojima se učenici služe pri pisanju te sastavci triju dobrih i triju loših učenika. Provedene analize pokazuju lako uočljive razlike u kvaliteti dobrih i loših sastavaka i teškoće u određivanju uzroka tih razlika.