Šicelove interpretacije hrvatskog povijesnog romana - Matanović, Julijana (1997)
Analiziraju se interpretacije Miroslava Šicela hrvatskih povijesnih romana i konstatira se njegov doprinos u istraživanju i interpretaciji novije hrvatske književnosti.
Projekt MZOS
HRV