Fenomenologija psovke - Užarević, Josip (1999)
Fenomenologija psovke

Istraživanje se bavi uglavnom slavenskom psovkom te polazi od radova M. Bahtina, B. Uspenskoga i I. Gavrana. Daje se uvid u povijest, strukturu, funkciju i tipologiju psovke.
Projekt MZOS
HRV