Moderna književna povijest - recenzija knjige S. P. Novaka: Povijest hrvatske književnosti. Od Gundulićeva "poroda od tmine" do Kačićeva "Razgovora ugodnog naroda slovinskoga" iz 1756. - Fališevac, Dunja (Array, 2000)
.