Kaštel Konjščina (Selnica) - Filipec, Krešimir (1999)
Zaštitnim arheološkim istraživanjima na renesansnom kaštelu Konjšćina 1998. godine upotpunjena su naša saznanja o vremenu i načinu gradnje toga impozantnog objekta.
Projekt MZOS
HRV