Kaštel Konjščina (Selnica) - Filipec, Krešimir (Array, 1999)
Zaštitnim arheološkim istraživanjima na renesansnom kaštelu Konjšćina 1998. godine upotpunjena su naša saznanja o vremenu i načinu gradnje toga impozantnog objekta.