Tadija Smičiklas kao izdavač povijesne građe - Matijević Sokol, Mirjana; Gamulin Tudjina, Vesna (2000)
Autori ukazuju na Smičiklasov doprinos izdavanju povijesnih izvora i uspostavi znanstvenih pravila za objavljivanje diplomatičkih izvora korištenjem interpretativne metode.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV