Hrvatska usmena književnost iz BiH u zapisima studenata kroatistike Pedagoškog fakulteta u Mostaru - Botica, Stipe (Array, 2000)
U radu se pokazuje kako su studenti kroatistike Pedagoškog fakulteta u Mostaru zapisivali hrvatsko narodno blago na području BiH. Bitna obilježja tih zapisa. Antologijski izbor lirskih i epskih pjesama, priča, poslovica i zagonetki.