Kraj serbokroatistike - Piškorec, Velimir (Array, 2000)
U radu se prikazuje knjiga L. Auburgera "Die kroatische Sprache und der Serbokroatismus" u kojoj se tematizira ideologija srbohrvatstva s obzirom na problematiku hrvatskoga jezika.