U potrazi za muzejskim prostorom - Tirolski izložbeni putevi i veronsko kruženje umjetnina - Cvetnić, Sanja (Array, 1999)
Prikazi tirolskog vodiča po baroknim spomenicima regije i veronskog niza izložaba u kojem se djela iz stalnog postava upotpunjuju s djelima iz depoa.