Recenzija knjige Stjepana Damjanovića "Filološki razgovori&#34 - Žagar, Mateo (Array, 2000)
Recenzija knjige Stjepana Damjanovića "Filološki razgovori". Autor opsiuje pojedine dijelove knjige i ističe njezina najvažnija dostignuća.