Gruzijska epizoda glagoljske paleografije - Žagar, Mateo (Array, 1999)
Autor opisuje tzv. gruzijsku epizodu glagoljske paleografije, tj. pokazuje kako su pojedine glagoljske grafeme izvodili iz gruzijskoga pisma.