A Magyar Kiralysag nemzetei a 16-19 szzazadban - Agičić, Damir (1998)
Az itt kovetkezo negy tanulmany a Kozep-Europai Intezet altal szervezett Tortenelem es integracio konferencia (1988. aprilis 16-17.) elhangzott eloadasok szerkesztett valtozai.
OTHER