Znanstveno i toplo - Tomašić, Tanja (Array, 2000)
Prikaz knjige Stjepana Damjanovića "Filološki razgovori." Autorica prikazuje sadržaj knjige i ističe autorovu obaviještenost i potrebu za dijalogom o filološkim problemima.