Młodosc w sredniowiecznym Dubrowniku - Pešorda, Zrinka; Nikolić, Zrinka (1998)
Autorki ukazujš życie młodzieży z warstw wyższych społeczns i Dubrownika w okresie pós nego sredniowiecza. Szczególna uwaga pos więcona jest stosunkom w rodzine, nawišziwaniu zwišzków miŁosnych i małżeńskich oraz roli młodzieży w życiu publicznym miasta.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
OTHER