Nacrtak za Frazeološki rječnik Josipa Kozarca - Petrović, Bernardina (Array, 1999)
Frazeološki rječnik Josipa Kozarca sadržavao bi cjelokupnu frazeološku građu iz Kozarčevih izvornih i prilagođenih tekstova. Do sada je ispisan i u računalnu bazu podataka pohranjen veći dio frazeološke građe iz Kozarčevih proznih djela. Usporedo s usustavljivanjem građe nastoje se sagledati i definirati problemi koji se pojavljuju pri uvrštavanju građe u frazeološki rječnik. U ovome se radu ukratko iznose neki problemi koje otvara leksikografska obradba Kozarčevih frazema, a predlažu se i moguća rješenja.