Tilurij - Rimski vojni logor - Sanader, Mirjana (Array, 2000)
U nastavku sustavnih arheoloških istraživanja koja se uspješno obavljaju na lokalitetu Gardun na kojem se nekada nalazio rimski vojni logor, u kampanji g. 1999. nastavilo se raditi na dvije dosadašnje sonde te su otvorene i dvije nove.