Novi aspekti kulta božice Terra Mater - Sanader, Mirjana (1996)
Na osnovi natpisa s žrtvenika iz rimske provincije Dalmacije analizira se kult božanstva Terra Mater čiji su štovatelji bili određene grupacije državnih službenika.
Projekt MZOS
HRV