Položaj mladih u Dubravi (Zagreb): Socijalna integracija i dezintegracija - Brčić, Carmen (Array, 1998)
U radu se, na temelju empirijskog istraživanja, iznose osnovni rezultati o odnosima između mladih u području Dubrave (Zagreb). Istraživanjem se došlo do podataka da se očituju prvi procesi teritorijaliziranja etničnosti što će pred konkretnu socijalnu politiku postaviti nove probleme.