Bard a la bricolage (uz premijeru Shakespeareove Zimske priče, Gavella) - Ciglar-Žanić, Janja (1998)
Članak se bavi načinima uprizorenja Shakespeareove romanse Zimska priča u povodu premijere ove drame u kazalištu Gavella u Zagrebu.
Projekt MZOS
HRV