Bard a la bricolage (uz premijeru Shakespeareove Zimske priče, Gavella) - Ciglar-Žanić, Janja (Array, 1998)
Članak se bavi načinima uprizorenja Shakespeareove romanse Zimska priča u povodu premijere ove drame u kazalištu Gavella u Zagrebu.