Šekspirolog opće prakse (uz hrvatski prijevod knjige Rozalindin spol Jana Kotta) - Ciglar-Žanić, Janja (Array, 1997)
Članak se bavi Kottovom studijom o Shakespeareu naslovljenom Rosalindin spol u prijevodu na hrvatski.