Kralj Lear ili logike abdikacije (uz premijeru Shakespeareova Kralja Leara, Hrvatsko Narodno Kazalište - Ciglar-Žanić, Janja (Array, 1998)
Članak se bavi načinom uprizorenja Shakespeareove tragedije Kralj Lear u povodu hrvatske izvedbe Kralja Leara u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.