Po bardu ili kako hoćete (uz premijeru Shakespeareova Na Tri kralja ili kako hoćete, Komedija) - Ciglar-Žanić, Janja (Array, 1997)
Članak se bavi načinima uprizorenja Shakespeareove drama Na tri kralja u kazalištu Gavella, Zagreb.