O umjetničkoj baštini franjevaca na dubrovačkom području / Fisković, Igor - Fisković, Igor (Array, 1998)
Cjeloviti pregled umjetničke baštine desetak franejvačkih samostana u Dubraovnikuj i okolici omogućava stvaranje općih pogleda na njihove osobitosti u usporedbi s ostalim iz jadranske Hrvatske. Ujedno se stvara kulturno-umjetnička cjelina regije unutar zatvorenih zadataka svih vrsta umjetničkog stvaralaštava.