Dnevnik učenja - učeći četvrti strani jezik - Medved Krajnović, Marta (Array, 1997)
U ovom članku autorica iznosi svoje osobno iskustvo učenja francuskog kao četvrtog stranog jezika, primjenjujući jednu od introspektivnih tehnika-pisanje dnevnika učenja. Potvrđuju se neke od hipoteza o usvajanju/učenju drugog/stranog jezika, a autorica iznosi i dvije svoje hipoteze.