Raspon, opseg i sastav korpusa hrvatskoga suvremenog jezika - Tadić, Marko (Array, 1998)
Osnovni je cilj ovoga priloga dati nacrtak korpusa velikog više desetaka milijuna pojavnica, korpusa referentnog za suvremeni hrvatski jezik. Razmatraju se njegov vremenski raspon, opseg i sastav.