Grčki utjecaj na istočnoj obali Jadrana - Greek Influence along the east Adriatic coast, Međunarodni znanstveni skup, Split 24. - 26. rujna 1998. - Kuntić-Makvić, Bruna (1998)
Prikaz skupa iz naslova.
Projekt MZOS
HRV