Druga sezona istraživanja Mujine pećine kraj Kaštela - Karavanić, Ivor; Bilich, Ivanka (1996)
Navedena je metodologija i rezultati istraživanja Mujine pećine tijekom 1996. godine. Svi arheološki slojevi sadrže musterijensku materijalnu kulturu u asocijaciji sa životinjskim kostima.
Projekt MZOS
HRV