Osobna imena stranog podrijetla u hrvatskoj antroponimiji - Frančić, Anđela (Array, 1998)
Polazeći od teorije jezika u kontaktu, u radu se analiziraju osobna imena stranog podrijetla (koja nisu svojstvena hrvatskoj onomastičkoj tradiciji). Ukazuje se na različit stupanj prilagođenosti takvih osobnih imena hrvatskomu standardnojezičnom sustavu.